Za vse starše osnovnošolskih otrok je tu povezava na gradivo verouka tem tednu

 

Poleg tega prosim vse družine osnovnošolskih otrok, da se v tem tednu pripravite na praznovanje Vseh svetih in spomin na verne rajne.

 

Po elektronski pošti mi pošljite spisek vaših rajnih, za katere bomo duhovniki molili v naslednjem mesecu novembru. To je dodatna naloga za verouk za vse razrede, oziroma družine, pred začetkom novembra.

 

Ostale pobude za molitev doma dobite na povezavi.

 

URNIK 2020/2021

Zaradi lažje organizacije dejavnosti veroučencev in možnosti usklajevanja različnih dejavnosti otrok, že sedaj objavljamo okvirni načrt verouka v prihodnjem veroučnem letu. Če bo resnična potreba in možnost spremembe, se lahko ta urnik tudi spremeni.

MOSTE:

1. in 2. razred: ponedeljek ob 17h (Alenka Lučka Črtanec)

3. razred: ponedeljek ob 17h (župnik)

4. razred: ponedeljek ob 16h (Ema Kregar)

5. in 6. razred: ponedeljek ob 17h (Ema Kregar)

7. in 8. razred: ponedeljek ob 16h (župnik)

9. razred in 1. letnik (birmanci): ponedeljek ob 15h (župnik)

FUŽINE:

1. razred: sreda ob 17h (župnik)

2. razred: torek ob 17h (župnik)

3. in 4. razred: torek ob 16h (župnik)

5. razred: sreda ob 16h (župnik)

6. razred: sreda ob 15h (župnik)

7. in 8. razred: torek ob 15h (župnik)

9. razred in 1. letnik (birmanci): sreda ob 19h (župnik)

Novo veroučno leto bomo začeli v nedeljo 6. septembra s posebno nedeljsko mašo, ki bo posvečena otrokom. V Mostah ob 9.30 in na Fužinah ob 11.00 bo blagoslov otrok in njihovih šolskih potrebščin.

V Mostah bo vpis otrok k verouku v ponedeljek 7. septembra takoj po maši (okoli 18.30) v atriju cerkve. Takoj po maši bo tudi kratek sestanek za starše.

Na Fužinah bo vpis otrok k verouku v torek 8. septembra takoj po maši (okoli 19.30) na hodniku cerkve. Takoj po maši bo tudi kratek sestanek za starše.

Pri vpisu boste dobili nove katekizme. Takrat lahko vrnete tudi stare katekizme, ki jih bomo uporabili za naslednje generacije. Otroci naj pri vpisu vrnejo tudi spričevala. Za vpis v prvi razred je potrebno prinesti družinsko knjižico s podatki krsta otroka.